Mainan kanak-kanak yang terbaik - Bayi - Your stage - Drypers Malaysia

Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKPP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com

close

Mainan kanak-kanak yang terbaik

Mainan kanak-kanak dan dan permainan yang bagaimanakah terbaik untuk anak anda? Tentu saja anda ingin anak anda untuk berkembang dan membesar dengan baik. Tapi jangan risau: anda memiliki segala-galanya yang mereka perlukan di rumah.

Kita sering menganggap, bertanya orang lain, dan mencari di Internet cara terbaik, untuk menginspirasikan anak-anak kita, mainan yang bagaimana untuk dibeli, dan permainan yang mana untuk dimainkan anak-anak Semuanya kerana kita tidak mahu anak kita tertinggal dalam perkembangan mereka (pada kenyataannya, kita lebih suka jika mereka sedikit di depan ) Tapi tahukah anda bahawa mereka telah memiliki semua yang mereka perlukan di rumah? Anda adalah mainan yang paling menyeronokkan Anda mempunyai semua mainan yang paling menyeronokkan didalam laci dan almari: tin pembakar, sudu kayu, peralatan plastik dan anda Anda masih lagi, sehingga ke saat ini, merupakan mainan paling menyeronokkan Lagu kanak-kanak dan permainan jari adalah sangat digemari Melihat gambar-gambar dibuku dan membaca juga sangat menyeronokkan Waktu mandi adalah satu permainan! Tambahkan dengan keinginan dalaman anak anda untuk berkembang, dan segala masalah selesai Ianya tidaklah lebih sukar dari itu Terima kasih Tuhan! Menjadikan bayi anda seorang bijak pandai Jadikan almari dapur selamat untuk anak-anak kecil, penuhkan ia dengan balang dan sudu-sudu, dan pakai pentup telinga apabila mereka mula memukul dan keadaan menjadi hingar-bingar Beli atau pinjam buku-buku lagu kanak-kanak Ini adalah semuanya yang anda perlukan untuk membuat anak anda seoarng bijak pandai seperti yang mereka sedia ada Apa yang selalunya anda lakukan dengan anak-anak anda? Kongsikan di sini!
Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…