Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

< Bulan 36
close
<

Bulan 36

Anak anda

Bayi anda

Beberapa anak menjadi lebih tinggi sangat cepat sehingga otot dan berat badan tidak selari dengannya. Mereka sebenarnya mungkin kelihatan agak kurus dan ‘tipis’ untuk sementara waktu. Tapi itu tidak bermakna mereka makan terlalu sedikit atau ada sesuatu yang tidak kena. Semua perkara ini akan menjadi seimbang secara berperingkat. Ini adalah tahun-tahun awal yang penuh dengan ketakjuban .. Sebuah kehidupan sehari-hari tiga tahun dan permainan kanak-kanak berusia tiga tahun yang dpenuhi dengan imaginasi dan penemuan-penemuan baru.  

Anda

Anda

MEMBINA KEYAKINAN DIRI Apabila seseorang perasan dan mendengar anda, ketika seseorang peduli tentang pandangan dan pendapat, anda merasa penting -. Dan itu adalah satu perasaan yang indah Dan perasaan ini adalah di mana rasa percaya didalam diri bertunjang dan berkembang Ianya semudah seperti seperti mendengar ketika anak anda ingin memberitahu anda sesuatu dan memberi respon kepada apa yang dia cuba beritahu anda. Cuba minta pendapat anak anda dari masa ke masa. Tawarkan pilihan yang berbeza jika perkara itu tidak membuat hidup anda lebih rumit. Itulah sahaja yang benar-benar perlu anda lakukan.  

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…