Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

< Bulan 24
close
<

Bulan 24

Anak anda

Bayi anda

Selamat harijadi – anda sekarang dua tahun! Saiz kanak-kanak dan tingginya berubah dengan banyak pada usia ini, jadi jangan buat perbandingan. Jika anda berfikir nafsu makan anak anda mengalami penurunan akhir-akhir ini, anda mungkin benar. Mereka memerlukan kurang sedikit tenaga kerana tumbesaran mereka menjadi perlahan. Tubuh mereka mengetahui ini dan menyesuaikan selera mereka mengikut keadaan..  

Anda

Anda

Saya boleh! Biar saya buat! Kemahuan anak-anak berkembang lebih cepat daripada kemahiran motor mereka yang lebih kompleks - seperti yang anda juga mungkin telah perhatikan. Ketika mengenakan pakaian di pagi hari, anak anda mungkin ingin melakukan segala sesuatu tanpa bantuan, menyebabkan rasa geram. Jam terus berjalan dan anak anda akan marah kerana butang mereka terlalu payah untuk dipasang, baju jumper mereka bodoh dan ketika anda cuba untuk membantu, mereka menjerit-jerit "Saya boleh lakukannya!"  Anda bukan sendirian dalam menghadapi si keras kepala dua tahun yang benci ditolong. Disini ada beberapa tips untuk membantu drama mengenakan pakaian di pagi hari: Hanya tinggalkan pakaian yang senang untuk dipakai di almari baju mereka. Pilih jumper jenis sarung dan kemeja-t dan pilih seluar dengan pinggang bergetah. Ketepikan pakaian-pakaina yang lain - hanya untuk waktu sekarang. Bincangkan rutin di mana anda akan mula mengenakan pakaian untuknya dan tinggalkan sesuatu untuk mereka selesaikan. Cara ini dapat menyelamatkan seluruh emosi negatif di pagi hari.  

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…