Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

< Bulan 7
close
<

Bulan 7

Anak anda

Bayi anda

Mimpi-mimpi yang semakin jelas Tidur boleh menjadi lebih menggelisahkan di waktu ini untuk bayi anda.Sikecil mungkin mahu tumbuh gigi, dan memori visual yang meningkat menghasilkan mimpi yang lebih hidup dan jelas. Tambahan lagi, mungkin bayi anda mula cenderung untuk bangun sangat awal. Dan anda pula mungkin hampir terlupa bahwa seseorang boleh terjaga dari tidur pada subuh hari yang sangat awal. Setengah kanak-kanak mula bergerak lebih banyak sekitar waktu ini. Mereka cuba untuk mengelilingi rumah dengan merangkak, merayap, meluncur dengan punggung mereka dan berjalan dengan tangan dan kaki mereka. Ada kanak-kanak pula lebih selesa duduk diam, tenggelam dalam minat yang lain.  

Anda

Anda

Menjadikan rumah anda selamat untuk kanak-kanak Bagaimana waktu tidur malam bayi anda? Sedikit gelisah? Terlalu banyak terjaga? Berikut adalah beberapa tips yang akan membantu anda mengatasinya. Sebaik sahaja anak anda menunjukkan tanda-tanda bergerak, saatnya untuk membuat perkara-perkara bagi memastikan anak anda selamat. Turun merangkak dengan tangan dan kaki. Perhatikan segala sesuatu yang boleh ditarik di dalam dan dirosakkan, dan semua benda pecah dalam had capaian anak anda. Bayi anda tinggal di sini, jadi alihkan apa sahaja yang anda bimbang akan dicapainya dan mengakibatkan situasi stres dirumah anda.

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…