Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

< Bulan 17
close
<

Bulan 17

Anak anda

Bayi anda

Mengurangi tidur siang Bagaimana anda boleh tahu bila waktunya untuk mengurangkan tidur siang hari? Salah satu tanda yang baik adalah jika anak anda terjaga di malam hari dan tidak nampak tenang dan ingin tidur. Satu lagi adalah jika mereka mula menolak untuk tidur siang baik di pagi hari atau di petang hari. Cuba kurangkan satu waktu tidur siang untuk beberapa hari. Jika anak anda tetap dalam ‘mood’ yang cukup baik sepanjang hari, mungkin sudah sampai masanya untuk mengurangi tidur siangnya.  

Anda

Anda

Aktiviti menghabiskan masa lapang yang popular Membuka dan menutup semua pintu almari dan menarik keluar dan mengosongkan setiap laci dalam had capaiannya merupakan satu keseronokan yang hebat. Kami mengesyorkan anda meletakkan anak kunci keselamatan kanak-kanak pada beberapa pintu dan laci, sementara membiarkan yang lebih mesra kanak-kanak untuk mereka bermain dengannnya. Almari dan laci yang mesra kanak-kanak tersebut akan melekakakan si kecil untuk satu jangkamasa yang cukup lama, dan membolehkan anda untuk duduk dan membaca akhbar dengan aman!

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…