Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

< Bulan 15
close
<

Bulan 15

Anak anda

Bayi anda

Kawan-kawan adalah permainan yang menyeronokkan Pada tahap ini, anak anda bermain disamping rakan-rakan mereka, bukan dengan mereka. ('Bermain dalam bentuk selari' berbanding 'bermain dalam bentuk bekerjasama’) Anak kecil tidak begitu ramah, tetapi itu tidak bermakna mereka tidak suka bermain dengan anak-anak-anak lain - malahan sebaliknya. Mereka hanya menganggap rakan-rakan mereka sama seperti mainan yang menyeronokkan. Dan mereka melihat teman-teman bermain mereka makanan dan mainan sebagai milik umum, bila-bila boleh diambil.  

Anda

Anda

Menjadi seoarang teman Kita tidak dilahirkan suka bersosial, kita pelajari kemahiran ini sewaktu berinterkasi dengan orang lain. Kanak-kanak pada awalnya, tidak begitu pandai mendapat kenalan baru, tetapi mereka menjadi bertambah baik seiring dengan masa. Ianya hanya memerlukan latihan. Selesakan mereka mempelajarinya dengan berperingkat-peringkat , bermula dengan satu atau dua rakan dahulu, hanya untuk sesi bermain bersama yang pendek.Itu adalah permulaan yang baik.

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…