Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

< Bulan 11
close
<

Bulan 11

Anak anda

Bayi anda

Memegang dengan ibujari dan jari telunjuk Anda mungkin memiliki seorang penjelajah kecil yang sentiasa ingin tahu dan pentingkan diri tinggal bersama anda. Otak anak anda masih bekerja keras untuk menghubungkan otot pada badan mereka dengan otak mereka. Ianya satu tugasan berat. Tetapi kemahiran motor yang lebih rumit itu terus berkembang, dan anak anda terus menggunakan ibujari dan telunjuknya untuk mengambil sesuatu.    

Anda

Anda

Bagaimana keadaan bahagian belakang anda? Membengkokkan badan kebawah ketika anda membant bayi anda berlatih berjalan boleh menyebabkan sakit belakang. Tetapi ianya amat menyeronokkan bagi anak anda! Adakah anda perasan apabila bayi anda pergi jauh sedikit dari anda, mereka akan selalu periksa dimana anda, terutamanya di persekitaran yang mereka tidak biasa? Anda adalah pusat alam semesta mereka, jadi mereka tidak mehu hilang ada dari penglihatan mereka. Selalunya, bayi anda kan datang kembali kepada anda dan duduk dekat dengan anda untuk seketika, membina rasa selamat pada dirinya sebelum beredar lagi. Ianya satu perasaan yang menyeronokkan apabila merasa seperti seorang yang amat penting kepada orang lain.

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…