Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

< Bulan 10
close
<

Bulan 10

Anak anda

Bayi anda

Tangga adalah sesuatu yng paling gempak Sebaik sahaja bayi anda belajar untuk berdiri, ada lebih banyak kesempatan bahkan lebih menarik lagi untuk dia terus menjelajah. Membuka laci adalah keseronokan yang menakjubkan, dan tangga adalah penemuan paling gempak. Tidak ada bayi berusia 10-bulan boleh faham mengapa mereka terlalu seronok terus merangkak naik dan turun tangga sepanjang masa. Orang-orang dewasa pasti rasa bosan, selalu perlu mengangkat kami dan memasang halangan. Bayi anda mungkin faham perkataan ‘jangan’ sekarang, tapi jangan harapkan ia untuk membawa erti apa-apa kepada mereka ...  

Anda

Anda

Makanan – satu alat mainan yang sangat menakjubkan Makan tanpa dibantu dalah amat-amat menyeronokkan bagi bayi – sebagai ibubapa anda merasa sebaliknya, tetai bolehkah anda melihatnya dari kacamata anak anda? Sementara setiap ibubapa perlu buta keputusan akan had-hadnya, kanak-kanak yang dibenarkan bermain dengan makanan mereka akan membina rasa penghargaan terhadap makanan dengan lebih baik. Mungkin ini boleh menjadi penyejuk hati ketika anda perlu mengelap lantai membersihkan kesan sepahan yang dibuat oleh bayi anda… sekali lagi!

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…