Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

< Bulan 1
close
<

Bulan 1

Anak anda

Bayi anda

Tangan kecil yang terbuka Bayi anda telah bersama anda untuk beberapa hari, dan kini masanya untuk berehat sedikit. Oleh kerana itu, si kecil secara berperingkat akan meluruskan dari kedudukan janin dan mula mencuba dengan lengan dan otot kaki. Boleh juga berlaku dimana tangan kecil ini melepaskan genggamannya. Ia menghabiskan lebih banyak masa berjaga sekarang, dan mula fokus pada anda. Pada saat ini, bayi anda akan ‘terjumpa’ dengan tangan dan kakinya, menatap mereka, dan rasa terpesona. Ini adalah langkah pertama dalam mengenalpasti di mana tubuh berakhir dan dunia bermula.  

Anda

Ibubapa

Teruskan – lusuhkan sofa anda Bukankah ia sangat menakjubkan, betapa cepat hari-hari berlalu dengan bayi anda? Dan anda tahu, jika anda telah menyelesaikan satu perkara setiap hari, seperti membeli bahan makanan, pakaian, atau hanya mandi, anda rasa anda telah lakukan banyak dilakukan. Dan itu cukup Ya, ianya benar-benar OK untuk hanya tinggal di rumah - setiap hari dan setiap malam. Untuk mengetahui setiap kali bermulanya racangan drama di TV. Tak lah, sudah pasti anda tidak sepatutnya menghabiskan begitu banyak masa duduk di sofa memegang bayi anda. Silakan, nikmati saat itu. Hakikatnya adalah, semakin banyak anda melakukannya, semakin baik. Bayi kecil dan ibunya akan benar-benar mendapat manfaat dari cara hidup begini, dari keselesaan sofa, untuk beberapa minggu pertama. Ia sebenarnya dianjurkan.

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…