Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

close

Peraturan saya dan dia

Apakah yang anda buat apabila anda dan bekas suami anda tidak bersetuju dalam perkara yang anak anda boleh atau tidak boleh lakukan? Sebarang nasihat diharapkan dapat membantu!

Berpisah atau bercerai, ia tidak menjadi masalah ; yang pentingnya ialah selagi anda mempunyai anak bersama, anda berdua masih lagi terikat antara satu sama lain Dan salah satu isu yang biasa dibincangkan di dalam forum dalah apa yang perlu anda buat sekiranya pasangan anda tidak dapat bertolak ansur dalam perkara yang boleh / tidak boleh dilakukan oleh anak anda Memang susah untuk selalu bersetuju Memang sukar untuk menentukan peraturan siapakah yang perlu anak anda ikuti, terutamanya apabila anda dan pasangan anda tidak lagi tinggal bersama Ianya juga menjadi masalah buat pasangan yang masih tinggal bersama dan amat menyayangi antara satu sama lain! Anda ada nasihat? Kongsikannya di sini!
Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…