Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

close

Keseronokan mengecat disegenap tempat

Lukisan adalah kreatif dan amat menyeronokkan. Sertai bersama-sama artis kecil anda di rumah dan temukan kembali bakat yang sudah anda lupakan!

Salah satu kebaikan dengan memiliki anak adalah menemukan kembali semua hal kreatif, seperti lukisan Anda tentu sekali masih ingat betapa seronoknya bermain dengan warna dan cat Jadi duduk dengan anak-anak anda dan berseronoklah Berikut adalah beberapa idea untuk seniman kecil di rumah 1) Mencetak buah-buahan dan sayur-sayuran - Potongkan pelbagai buah-buahan dan sayur-sayuran Tuangkan sejumlah cat di atas kelopak ais krim, atau piring Epal, oren dan kentang boleh juga digunakan Lukisan pada buah sebelum mengecap memberikan kesan lebih rapi, tapi bagi sikecil dua tahun, mereka mungkin akan lebih suka merendam sayur-sayuran di cat Ingat untuk memiliki mangkuk air di tangan! 2) Lukisan di atas kertas basah - membuat adegan di bawah air Membasahi kertas sebelum lukisan cat menghasilkan satu kualiti lukisan yang seakan bergerak dan terapung (runny dan floaty) Ini boleh dilakukan dengan baik sekiranya lukisan berada pada permukaan yang rata 3) Lukis di atas permukaan yang berbeza Cuba melukis pada sampel kertas dinding bertekstur, atau pada kain Tambahkan bahan yang berkelip (glitter) untuk cat kuning dan batu cat untuk membuat ketulan nugget emas Catkan kertas timah atau piring kertas 4) Catkan kotak Jika anda mempunyai kotak kadbod yang besar, letakkannya di luar dan biarkan anak anda menyalutinya dengan cat Bagus dilakukan pada hari-hari yang cerah atau untuk kumpulan kanak-kanak seramai sehingga empat orang - setiap orang kanak-kanak boleh mengambil bahagian! 5) Lukisan dengan guli Jatuhkan guli kedalam sepiring cat Menggunakan sudu, angkat dan masukkan ke dalam sebuah dulang yang telah dilapisi dengan selembar kertas Golek-golekkan disekeliling dulang untuk membuat jejak cat Ulangi sehingga anda memiliki pola yang baik di atas kertas 6) Lukisan dengan kereta Celupkan roda kereta di cat dan golekkan ia di sekeliling kertas untuk membuat trek Gunakan warna yang berbeza Ini dapat menhasilkan kertas pembungkus hadiah yang bagus 7) Cuba dengan bulu Sebagai ganti berus, cuba melukis dengan menggunakan objek lain Putik kapas memberi anak peluang untuk membuat lukisan kecil dan lebih terperinci Kayu atau bulu boleh menjadi alternatif dari alam semulajadi yang baik dan span membantu menutup ruangan besar dengan cepat Cuba pelbagai peralatan pada satu lukisan untuk membuat tekstur dan bunga Idea lain? Sila tambahkanya di sini!
Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…