Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

close

Bagaimana balita berteman

Bermain bersama-sama kanak-kanak lain adalah apa yang anda boleh harapkan dari anak kecil anda. Pada usia 18 bulan, mereka masih terlalu fokus kepada diri mereka sendiri untuk menjadi teman sepermainan yang baik. Tetapi mereka boleh selalu berlatih melakukannya.

Kawan, rakan sepermainan, teman-teman - kita semua ingin ini untuk anak-anak kita Tetapi untuk sekarang, cukuplah untuk anak-anak kita bermain bersama satu sama lain Adalah terlalu awal untuk mengharapkan teman-teman dan persahabatan dengan cara kita, orang dewasa Bukan teman seperermainan yang baik - belum lagi Anak-anak kecil tidak bersosial dengan cara yang sama seperti orang dewasa Kebanyakan masa, mereka seronok dan teruja untuk bertemu dengan kanak-kanak lain Tapi mereka cenderung melihat perkara yang pertama, iaitu diri mereka - senarai teratas Mereka lebih suka mengambil barang-barang dari memberikannya Perbezaan antara betul dan salah tidak cukup jelas Setakat ini orang yang paling penting adalah "saya", dan bukan orang lain 'Bermain Paralel' adalah tahap yang diakui baik dan sebahagian dari proses membesar Berlatih bermain bersama Lama kelamaan bagaimanapun, kita belajar untuk menjadi teman dan memberi kerjasama waktu bermain, jika kita berlatih bermain, berkongsi dan mempamerkan timbangrasa Jadi perkenalkan anak anda kepada rakan-rakan sepermainan dan bermain pada skala kecil Mulailah dengan seorang teman Galakkan permainan yang dimainkan bersama-sama, tapi jangan terlalu berharap Duduk berdekatan dengan mereka, pastikan mereka bermain dengan aman, dan tetap neutral Jangan terlalu mendesak - ia seharusnya menyeronokkan bagi semua orang Adakah anda mempunyai nasihat untuk permainan yang anak-anak kecil boleh bermain bersama? Beritahu kami tentangnya di sini!
Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…