Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKPP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com

close

Pundi kencing yang lemah

Adakah anda mudah mengalami lelehan apabila berlari atau bersin? Adakah melompat sekali-kali tidak boleh bagi anda? Sudah tiba masanya untuk melakukan senaman untuk lantai punggug!

Ramai wanita mendapati sukar untuk tidak mengalami lelehan air kencing apabila mereka bersin, batuk atau berlari sewaktu mengandung dan selepas bersalin Pada waktu ini, otot-otot pada lantai punggung membengkak dan tekanan membawa bayi menjadi penyebab Kesukaran dengan pundi kencing yang lemah selalunya akan hilang sebaik sahaja bengkak menurun, tetapi otot-otot perlukan senaman untuk mengembalikan kekuatannya seperti sebelum ini, dan satu-satunya cara untuk melakukan ini adalah dengan senaman lantai pungging Inkontinen Membuat senaman keatas otot punggung selepas bersalin akan membantu badan anda sembuh Ianya meningkatkan peredaran darah, dan ini membantu menyembuhkan mana-mana jahitan Pada masa yang sama ia boleh membantu menghindarkan masalah dengan inkontinen dimasa hadapan Bagaimanakah anda melakukan senaman lantai punggug?
Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…