Ahli yang dihormati, sehubungan dengan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), semua penghantaran permintaan sampel percubaan akan ditangguhkan sehingga tempoh PKP berakhir. Begitu juga dengan penebusan Point Shop untuk Sabah & Sarawak, penghantaran akan disambung semula selepas PKP. Bagi kawasan-kawasan lain, terdapat kelewatan penghantaran barang penebusan kerana kekurangan tenaga kerja dalam perkhidmatan kurier buat masa kini.

Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com Terima kasih atas kerjasaman anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

 

Beberapa nota daripada Drypers

Ingatlah untuk menghormati pihak lain apabila menulis di forum. Komen yang menyinggungkan tidak dibenarkan dan untuk menjaga hati pihak lain kami akan memadamkan muat-atas tersebut dan akan memberi amaran atau menyahaktifkan pengguna yang melanggar peraturan ini. Adalah penting agar semua orang mengikuti peraturan yang dipersetujui semasa pendaftaran. Adakah anda ingat syarat & peraturannya? Jika tidak, anda boleh membacanya di sini.

Tujuan forum kami adalah agar anda mempunyai sahabat yang terdiri daripada para ibu bapa lain untuk berbual jika anda mempunyai pendapat, soalan atau memerlukan nasihat. Ianya benar-benar berguna! Bagi memastikan semuanya selamat di sini, kami mengambil keputusan untuk mengupah sebuah syarikat bagi memantau komuniti di sini untuk mencapai kebaikan bersama

Kami tidak mahu sebarang pautan di dalam forum kami. Ini kerana, terdapat pautan berulang untuk ke laman lain yang tiada kaitan dengan Drypers. Jika ada pos berkaitan pautan tersebut dibuang, maka, kami tidak mahu sebarang pos baru berkaitan pautan tersebut di pos semula

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…