Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

Drypers yang manakah anda ingin cuba?

Permintaan Sampel Drypers

Isikan butiran di bawah untuk mendaftar sebagai ahli Drypers Baby Club dan terimalah sampel Drypers PERCUMA. Menjadi ahli Drypers melayakkan anda untuk menikmati semua manfaat kelab secara pecuma.

Manfaat termasuklah e-mel peribadi berkenaan penjagaan kanak-kanak dan perkembangan setiap 2 hingga 6 minggu, mata ganjaran untuk ditebus dengan hadiah bermakna di Drypers Point Shop, Drypers Size-Guide yang unik dan banyak lagi.

Harap maklum, beberapa saiz sampel tiada stok buat masa kini disebabkan prosedur tenaga kerja dan langkah keselamatan yang perlu diamalkan disebabkan COVID-19.

Tawaran Sampel Percuma

  • Hanya satu sampel sahaja yang boleh diminta untuk seorang bayi bagi seisi rumah, dengan had 4 sampel sahaja boleh di minta di dalam tempoh 2 tahun.
  • Permintaan sampel berulang dari rumah & bayi yang sama di dalam tempoh 3 bulan tidak akan dilayan.
  • Permintaan sampel bagi bayi yang sama tetapi menggunakan alamat berlainan juga tidak akan dilayan.
  • Sah bagi ahli dengan alamat pos Malaysia sahaja.
  • Borang permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.
  • Pemprosesan dan penghantaran sampel mengambil tempoh masa 4-6 minggu.
  • SCA Hygiene (Marketing) Sdn Bhd berhak untuk menangguhkan atau membatalkan program ini tanpa sebarang notis terlebih dahulu.
Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…