100 Mata ganjaran

Share A Little Comfort

Mata Ganjaran Drypers anda teramat bernilai kepada kami. Dermakan Mata Ganjaran Drypers untuk membaik pulih 4 rumah anak-anak yatim untuk menyediakan persekitaran yang lebih baik dan lebih cerah bagi mereka.

300 Mata ganjaran

Share A Little Comfort X 3

Mata Ganjaran Drypers anda teramat bernilai kepada kami. Dermakan Mata Ganjaran Drypers untuk membaik pulih 4 rumah anak-anak yatim untuk menyediakan persekitaran yang lebih baik dan lebih cerah bagi mereka.

500 Mata ganjaran

Share A Little Comfort X 5

Mata Ganjaran Drypers anda teramat bernilai kepada kami. Dermakan Mata Ganjaran Drypers untuk membaik pulih 4 rumah anak-anak yatim untuk menyediakan persekitaran yang lebih baik dan lebih cerah bagi mereka.

850 Mata ganjaran

Drypers Drypantz Pek Convenient saiz S

Sesuai untuk bayi dengan berat badan di antara 4-8kg Pek Convenient Drypers Drypantz saiz S didapati dalam 20 keping dan memberi kekeringan berpanjangan sehingga 10 jam. Ianya sungguh selesa dan fleksibel walaupun si manja aktif bergerak!

850 Mata ganjaran

Drypers Drypantz Pek Convenient saiz M

Sesuai untuk bayi dengan berat badan di antara 7-12kg Pek Convenient Drypers Drypantz saiz M didapati dalam 18 keping dan memberi kekeringan berpanjangan sehingga 10 jam. Ianya sungguh selesa dan fleksibel walaupun si manja aktif bergerak!

850 Mata ganjaran

Drypers Drypantz Pek Convenient saiz L

Sesuai untuk bayi dengan berat badan di antara 9-14kg Pek Convenient Drypers Drypantz saiz L didapati dalam 15 keping dan memberi kekeringan berpanjangan sehingga 10 jam. Ianya sungguh selesa dan fleksibel walaupun si manja aktif bergerak!

850 Mata ganjaran

Drypers Drypantz Pek Convenient saiz XL

Sesuai untuk bayi dengan berat badan di antara 12-17kg Pek Convenient Drypers Drypantz saiz XL didapati dalam 10 keping dan memberi kekeringan berpanjangan sehingga 10 jam. Ianya sungguh selesa dan fleksibel walaupun si manja aktif bergerak!

850 Mata ganjaran

Drypers Drypantz Pek Convenient saiz XXL

Sesuai untuk bayi dengan berat badan di antara 15-25kg Pek Convenient Drypers Drypantz saiz XXL didapati dalam 8 keping dan memberi kekeringan berpanjangan sehingga 10 jam. Ianya sungguh selesa dan fleksibel walaupun si manja aktif bergerak!

850 Mata ganjaran

Drypers Wee Wee Dry Pek Regular Newborn

Sesuai untuk bayi di bawah 5kg
 

Pek regular Drypers Wee Wee Dry Newborn mempunyai 24 keping lampin yang sesuai untuk bayi baharu lahir.  Pek ini amat sesuai  untuk dibawa semasa perjalanan.

 


850 Mata ganjaran

Drypers Wee Wee Dry Pek Regular saiz S

Sesuai untuk bayi dengan berat badan di antara 3-7kg

Pek regular Drypers Wee Wee Dry saiz S mempunyai 22 keping lampin  yang sesuai untuk dibawa semasa perjalanan.


850 Mata ganjaran

Drypers Wee Wee Dry Pek Regular saiz M

Sesuai untuk bayi dengan berat badan di antara 6-11kg

 

Pek regular Drypers Wee Wee Dry saiz M mempunyai 20 keping lampin  yang sesuai untuk dibawa semasa perjalanan.


 


850 Mata ganjaran

Drypers Wee Wee Dry Pek Regular saiz L

Sesuai untuk bayi dengan berat badan di antara 9-14kg

 

Pek regular Drypers Wee Wee Dry saiz L mempunyai 18 keping lampin  yang sesuai untuk dibawa semasa perjalanan.

 


850 Mata ganjaran

Drypers Wee Wee Dry Pek Regular saiz XL

Sesuai untuk bayi dengan berat badan di antara 12-17kg

 

Pek regular Drypers Wee Wee Dry saiz XL mempunyai 16 keping lampin  yang sesuai untuk dibawa semasa perjalanan.

 


850 Mata ganjaran

Drypers Wee Wee Dry Pek Regular saiz XXL

Sesuai untuk bayi dengan berat badan dari 15kg ke atas Pek regular Drypers Wee Wee Dry saiz XXL mempunyai 14 keping lampin yang sesuai untuk dibawa semasa perjalanan.

850 Mata ganjaran

Drypers Wipes Bayi 40's & Talkum 300g

Sesuai untuk bayi yang baru lahir dan seterusnya

Drypers Wipes Bayi (40 keping)

Drypers Baby Wipes diperkaya dengan ekstrak isirung oat dan Provitamin B5, untuk mengekalkan kelembapan kulit bayi. Wangian lembutnya juga menenangkan bayi. Sesuai digunakan di rumah atau di luar.

Drypers Talkum Bayi 300g

Diperkaya dengan ekstrak isirung oat dan Provitamin B5, Drypers Baby Talcum melegakan dan menenangkan kulit bayi agar bayi selesa, kering dan nyaman. Wangian lembut yang mesra dapat menenangkan si manja anda.


1700 Mata ganjaran

Rattle-Lion

Umur yang disyorkan: Sejak lahir

Cincin rattle dengan mainan lembut Singa yang berwarna terang meningkatkan perkembangan minda si manja. Bagus sekali untuk merangsangkan koordinasi tangan-mata dan menggalakkan pembangunan deria. Lembut & selamat untuk digigit. Mudah untuk dipegang.


2550 Mata ganjaran

Hooded Baby Blanket-Giraffe

Umur yang disyorkan: Sejak lahir Selesakan si kecil dengan tuala hud yang lembut . Ciri kelembutan ini mampu memberi dakapan yang menyenangkan selepas mandi dan di waktu yang sejuk. Imej zirafah di tuala ini pastinya menggandakan keceriaan di wajah si kecil! Saiz: 85cm x 85cm

2550 Mata ganjaran

Ocean Seahorse Rattle

Recommended age: From 3 months onwards

Cloth made rattle with bright colour and attractive sea horse shape. Babies love the sound produce by this rattle and follow the path with their eyes. It also gives them a sense of discovery as they try to grab and hold the rattle.


2550 Mata ganjaran

Sensoring Soft Book

Umur yang disyorkan: 3 bulan & ke atas Wujudkan suasana perjalanan yang lebih seronok atau sebelum tidur dengan buku deria berwarna-warni. Si manja pastinya seronok dengan imej yang berwarna-warni, yang menarik minat untuk melihat dan merasakan buku deria ini melalui deria sentuhan dan penglihatan. Minda yang hebat bermula dari si manja!

3400 Mata ganjaran

Musical Monkey

Umur yang disyorkan: Sejak lahir

Ceria bermain dari kepala ke kaki! Si manja akan suka watak yang menarik ini dengan pelbagai aktiviti. Anda juga boleh memasangkannya pada kereta sorong bayi atau kerusi kereta bayi.

Ciri-ciri yang ada: • Cincin rattle cincin • Teether berbentuk pisang • Tekstur kain yang pelbagai dan warna terang


3400 Mata ganjaran

Clack-and-Slide Activity Ball

Umur yang disyorkan: Dari 6 bulan ke atas

Berilah anak anda keseronokan bermain Clack & Slide Activity Ball berjam-jam. Rangka yang berwarna-warni amat sesuai untuk si kecil pegang sambil mengejar maniknya atau memusingkan dayung cermin. Nikmati saat anak anda mula menerokai watak katak yang menarik di tengah bola ini dengan manik yang pelbagai warna.


3400 Mata ganjaran

Baby Palm & Foot Print Frame

Umur yang disyorkan: Sejak lahir Bingkaikan kenangan kesan tangan/kaki si kecil anda dengan gambar yang menggambarkan detik-detik kegemaran anda bersama si kecil dalam bingkai klasik berwarna putih ini. Abadikan kenangan ini selamanya, dan anda bersama si kecil pastinya akan kagum merenung kembali saat bahagia ini. Ianya juga boleh dijadikan sebagai hadiah untuk rakan/saudara yang akan menimang cahaya mata!

3400 Mata ganjaran

Baby Pillow Pink Bird

Umur yang disyorkan: Sejak lahir Bantal yang sesuai untuk katil bayi anda. Ianya menghalang pembaringan kepala secara rata dan memberi sokongan kepada kepala serta leher bayi ketika tidur. Rekabentuk bercirikan burung dapat menarik perhatian anak anda dan teksturnya yang lembut boleh membuat bayi anda rasa lebih selesa dan tidur dengan lena.

4250 Mata ganjaran

Roller Block Tumblin Zebra

Umur yang disyorkan : 6 hingga 36 bulan The Fisher-Price® Roller Blocks Tumblin’ Zebra menjadi hidup dengan lambaian tangan lucu saat bayi menjatuhkan blok rol melalui bukaan di bahagian atas - dan melihat mereka jatuh sepenuhnya ke bawah! Perhatian bayi sepenuhnya pada arah mana blok rol ini akan jatuh! Permainan ini dapat menampilkan kemahiran motor melalui koordinasi tangan-mata. Lebih menarik dengan warna cerah yang dapat merangsang indera anak anda!

4250 Mata ganjaran

Mega Blocks First Builders-123count

Recommended age: From 3 months onwards

What’s 1+1? Propel your little learner’s math skills with Build ’n Learn 1-2-3 Count! First Builders from Mega Bloks. These big, colorful blocks are the perfect tools to teach your child basic counting skills. As your little one develops, introduce the addition and subtraction blocks for more advanced learning.

When playtime is over, store the set in our new eco-friendly, PVC-free tote bag.


5100 Mata ganjaran

Animal Fun Boat Ride

Umur yang disyorkan: Dari 3 tahun ke atas

Set Foam EVA kapal laut untuk kanak-kanak menyediakan banyak keseronokan dan masa bermain imaginatif. Menajamkan kemahiran motor, juga, dengan pemasangan mudah. Tiada alat atau gam diperlukan.


5100 Mata ganjaran

Musical Mobile Animal Jungle

Umur yang disyorkan: Sejak lahir Aktifkan kemahiran anak anda menerusi visual dan auditori dengan saat yang lebih harmoni! Kepelbagaian watak haiwan dapat meningkatkan minat anak anda menerusi kemahiran motor dan rangsangan. Ianya mudah dicuci. Selamat untuk bayi. Boleh digantung mengikut pelbagai cara.
Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…