Cara mengumpul mata

Sebagai ahli Drypers Baby Club anda mempunyai keistimewaan eksklusif untuk mengumpul mata ganjaran bagi menebus hadiah menarik serta bermakna daripada Drypers Point Shop.

Kebanyakan hadiah yang ditawarkan adalah berdasarkan konsep bermain dan mendidik bagi menggalakkan sifat ingin tahu dan imaginasi di dalam diri si manja anda. Semak akaun Point Shop untuk bilangan mata ganjaran yang telah anda kumpul dan gunakannya untuk menebus hadiah. Jika anda tidak mempunyai mata ganjaran yang cukup, teruslah mengumpul lebih banyak mata ganjaran.

Klik Di Sini untuk Terma & Syarat Daftar 2 Kod Unik & Menangi Hadiah Mingguan

Bagaimana untuk memasukkan kod unik dan memungut mata ganjaran?

 1. Daftar masuk akaun  Drypers Baby Club anda dengan Username & Password anda.
 2. Klik pada "Tebus Kod"
 3. Daftar masuk Kod Unik anda untuk mendapatkan mata ganjaran.

Anda boleh mengumpul lebih banyak mata ganjaran melalui beberapa cara:

1. Dengan membeli pek lampin Drypers terpilih* (lihat di bawah untuk pek lampin Drypers yang menyertai) 
2. Dengan menjawab soal selidik yang dihantar menerusi e-mel Drypers Baby Club. 
3. Dengan memperkenalkan rakan kepada Drypers Baby Club 
4. Dengan mengambil bahagian di dalam promosi yang sedang diadakan oleh Drypers Baby Club.

Apakah kod unik?

Kod unik adalah bukti pembelian sah yang diperlukan untuk mengumpul mata ganjaran daripada Drypers Online Point Shop.

Di manakah boleh saya mencari kod unik yang saya perlukan pada pakej Drypers?

Di dalam pek Drypers TouchDrypers Wee Wee DryDrypers Drynights dan Drypers Classic anda akan menemuinya di bahagian yang membelangkangi penunjuk Berat/Saiz pada bungkusan pek plastik.

Penunjuk Berat/Saiz

Di dalam pek Drypers Drypantz, anda akan menemuinya di bahagian yang membelangkangi penunjuk Berat/Saiz yang bersebelahan dengan kod bar.

Lihat di belakang untuk kod unik

Bagi pek Skinature by Drypers, anda dapat melihat kod unik di bahagian atas pek.

Bagaimana untuk memasukkan kod unik dan memungut mata ganjaran?

Taipkan kod unik ke dalam kotak yang disediakan di halaman pertama Point Shop. Klik pada Drypers Baby Club di dalam menu dan kemudiannya pada Point Shop. Anda akan melihat mata ganjaran anda.

Pek lampin Drypers yang menyertai untuk mengumpul Mata Ganjaran

Product

Pack Type

Size

Pieces per bag

Entitled Points

Skinature

by Drypers

Jumbo

NB

66

220

S

58

M

44

L

38

XL

32

Drypers Touch

Jumbo

S

44

120

M

40

L

34

XL

30

XXL

24

Mega

NB

80

190

S

70

M

64

190

L

54

XL

46

XXL

36

Drypers Wee Wee Dry

Jumbo

NB

64

120

S

58

M

52

L

44

XL

36

XXL

32

Mega

S

82

170

XXL

40

Mega

M

74

170

L

62

XL

50

Drypers Drypantz

Jumbo

S

48

120

M

44

L

36

XL

32

XXL

28

Mega

M

60

150

L

48

XL

42

XXL

36

Drypers Classic Pantz

Mega

S

60

120

M

58

L

48

XL

44

Drypers Classic

Mega

S

82

120

M

72

L

60

XL

50

XXL

42

Participating Drypers Baby Care products for Points Collection*

Product

Entitled Points

Drypers Baby Bath 750ml

60

Drypers Baby Head to Toe – Oat Kernel 750ml

Drypers Baby Head to Toe - Avocado 750ml

Drypers Baby Head to Toe - Fruit Complex 750ml

Drypers Baby Shampoo 750ml

Drypers Baby Talcum 500g X 2 bottles

Drypers Baby Wipes 100s X 2 packs

Drypers Baby Wipes- Hand & Mouth Use 80s

20

Drypers Baby Wipes - Helps Reduce Irritation 80s

Drypers Antibacterial Wipes (10sx4)x24

700

Drypers Antibacterial Wipes (20sx2)x24

600

*Points collection ONLY valid for Drypers Baby Care products purchased at www.vindamall.com

Hadiah Point Shop

 1. Ahli-ahli dinasihatkan untuk mendaftar masuk ke Drypers Baby Club untuk melihat rangkaian Hadiah Point Shop yang terkini, ianya akan dikemaskini dari masa ke semasa.
 2. Kesemua hadiah yang dipaparkan di katalog ini mungkin berbeza dari produk asal dari segi saiz,warna ataupun maklumat rekaan. Drypers Baby Club tidak akan bertanggungjawab kepada ahli untuk sebarang perbezaan ini.
 3. Sekiranya barang tebusan pilihan ahli kehabisan stok, Drypers Baby Club mempunyai hak sepenuhnya untuk menggantikan barangan tersebut dengan barangan lain yang sama nilai mata ganjarannya.
 4. Drypers Baby Club berhak, tanpa sebarang alasan kepada ahli, untuk mengalihkan, memberhentikan dan/atau menggantikan mana-mana Hadiah tebusan yang dipaparkan di halaman penebusan.
 5. Mata ganjaran Drypers, yang telah digunakan untuk menebus sebarang Hadiah, disifatkan sebagai telah digunakan. Sebarang permintaan ahli untuk pertukaran mahupun pembatalan penebusan, yang telah diterima oleh Drypers Baby Club tidak akan dilayan. Hadiah yang ditebus tidak boleh dipulangkan atau ditukar.
 6. Setelah kami menerima pesanan penebusan, Hadiah akan dihantar ke alamat yang didaftarkan dalam Drypers Baby Club. Penghantaran Hadiah tidak akan dibuat kepada mana-mana alamat P.O Box, alamat yang tidak diservis oleh pihak kurier serta alamat di luar Malaysia.
 7. Drypers Baby Club akan cuba untuk menghantar Hadiah yang ditebus kepada ahli dalam jangkamasa 4 hingga 6 minggu dari tarikh penebusan.
 8. Sekiranya, Hadiah dikembalikan kepada Drypers Baby Club atas alasan tiada pengakuan-penerimaan, ahli harus memberi alamat yang sah untuk menerima penghantaran hadiah tebusan dalam masa (30) hari bekerja dari tarikh hadiah ini dikembalikan kepada Drypers Baby Club.
 9. Sekiranya, Drypers Baby Club, cuba untuk menghantar semula Hadiah tebusan kepada ahli dan hadiah tersebut dikembalikan semula kepada Drypers Baby Club selepas percubaan ke-2, maka Drypers Baby Club tidak akan cuba untuk menghantar semula hadiah tersebut. Mata ganjaran Drypers yang digunakan untuk menebus barangan tersebut akan dilupuskan dan Drypers Baby Club tidak akan bertanggungjawab untuk mengembalikan mata ganjaran tersebut.
 10. Sekiranya Hadiah penebusan tidak dituntut selepas dua (2) bulan dari tarikh penebusan, ianya dianggap sebagai lupus.
 11. Drypers Baby Club tidak akan bertanggungjawab untuk mengenalpasti atau menggantikan mana-mana hadiah tebusan yang rosak, hilang atau dicuri.
 12. Drypers Baby Club tidak akan bertanggugjawab untuk sebarang kecederaan fizikal, kematian, tuntutan, kerugian, kos, perbelanjaan, kerosakan atau kemaluan yang dialami oleh ahli atau mana-mana pihak, dari apa jua situasi daripada Hadiah yang ditebus.

Informasi Penting tentang pengumpulan mata ganjaran

 1. Anda boleh mengumpul mata ganjaran selagi anda masih seorang ahli Drypers Baby Club. Keahlian anda di dalam Drypers Baby Club tamat bila anak anda berusia lima tahun.
 2. Mata ganjaran hendaklah digunakan di Point Shop sebelum tarikh luput mata ganjaran tersebut serta selagi anda masih seorang ahli di dalam Drypers Baby Club.
 3. Hadiah dihantar setiap minggu dan boleh sampai kepada anda dalam masa 4 hingga 6 minggu daripada tarikh pesanan.
 4. Mata ganjaran diperuntukkan untuk pek lampin Drypers terpilih sahaja. Sila lihat senarai di atas. Tiada mata ganjaran diperuntukkan untuk produk Drypers Baby Care.
 5. Anda boleh menghimpun seberapa banyak mata ganjaran yang anda mahu selagi anda menjadi ahli Drypers Baby Club dan mendaftar kod yang terdapat pada pek Drypers yang telah anda beli untuk kegunaan sendiri.
 6. Sekiranya VINDA Marketing (M) Sdn Bhd mengesyaki penipuan dengan kod unik, maka pihak syarikat berhak untuk meminta bukti pembelian daripada ahli (kod unik yang dicetak di bungkusan mestilah sama dengan kod unik yang direkodkan dalam Rekod Mata Drypers anda).
  Pihak syarikat juga berhak mengambil keputusan induk sama ada dengan atau tanpa notis, untuk memperbetulkan mata ganjaran yang telah dikreditkan dalam akaun ahli.

 

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…