Harap maklum penghantaran permohonan sampel dan hadiah tebusan dari Point Shop akan mengalami sedikit kelewatan disebabkan situati PKP. Kami mohon maaf atas segala kesulitan dan kami akan memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada anda. Untuk pertanyaan lanjut, sila email kami di my.drypersbabyclub@vinda.com.

Terima kasih atas kerjasama anda dalam memahami perkara ini dan harap anda semua Stay Safe & Stay Home.

 
Sertai kelab paling relevan untuk ibu dan bakal ibu hari ini. Anda boleh mendapatkan hadiah aluan, artikel berkaitan yang ditulis mengikut tahap perkembangan si manja anda dan pelbagai lagi manfaat menarik.

Drypers Baby Club: Kelab yang paling relevan untuk para ibu dan bakal ibu

Sentiasa peka dan menerima berita terkini dengan e-mel khas mengikut tahap anda. Dapatkan artikel berkenaan kehamilan, penjagaan kanak-kanak hinggalah ke perkembangan awal kanak-kanak. Semua maklumat diberikan dengan prinsip asas – untuk menjadikan setiap detik dan setiap hari bersama keluarga anda lebih menyeronokkan dan bermakna. Kumpullah mata ganjaran dan tebus hadiah yang mempunyai nilai pendidikan yang menyeronokkan dari Point Shop kami. Gunakan Drypers Size-Guide kami yang unik untuk memilih lampin yang sempurna bagi si manja anda. Sila “like” Facebook kami dan jadilah orang pertama yang tahu segalanya mengenai Drypers.

Belum lagi menjadi ahli?

Daftarlah di sini

Kelab ini untuk siapa?

Sama ada anda hamil, hampir melahirkan, mempunyai bayi kecil atau anak kecil hingga usia 5 tahun, anda akan menemui sesuatu yang sangat berharga di dalam Drypers Baby Club.

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…