Kami sedang menyelenggara sistem penyelenggaraan, dimaklumkan bahawa log masuk Drypers Baby Club dan halaman Pendaftaran tidak dapat diakses pada masa ini. Sila simpan kod unik anda dan daftarnya kemudian. Kami sedang berusaha secepat mungkin untuk meneruskan fungsi tersebut.

Anda sentiasa dialu-alukan untuk menghantar emel kepada kami di my.drypersbabyclub@vinda.com mengenai pertanyaan berkaitan kelab dan untuk pertanyaan berkaitan produk dengan e-mel ke my.drypers@vinda.com. Sebagai alternatif anda boleh menghubungi kami di 1800-88-9988 (Isnin - Jumaat, 9 pagi - 5 petang)

Sertai kelab yang paling relevan untuk para ibu dan bakal ibu hari ini. Anda bakal menerima hadiah, mendapat pelbagai artikel yang ditulis khas mengikut tahap. Perkembangan si manja anda dan manfaat lain yang menarik.

Apakah tahap anda?

Si manja anda begitu unik – begitu juga dengan kisah anda. Walau bagaimanapun, bertemu dengan para ibu bapa lain di dalam tahap kehidupan yang sama banyak membantu. Marilah belajar dan berkongsi – sertailah Drypers Baby Club.

Berlaku kesilapan, sila cuba lagi nanti.
Muat naik…