Kindly be informed that there might be a slight delay in Point Shop and Sample Request delivery due to the MCO situation. We apologize for the inconvenience caused and please be assured that we strive to give the best experience to you as our valued member. For further enquiries, please email us at my.drypersbabyclub@vinda.com.

Thank you for your kind understanding on this and let’s Stay Safe & Stay Home.

 

Item Redeem tak sampai2 lagi

Keliru proses redeem sy bln 8 haritu diterima atau tak, point dah ditolak tp brg2 still x sampai2 walau dah berbulan.. bile baca kat sini wahhhh betapa ramai nya kwn2 lain yg masih BELUM terima item yekkk😪HQ mohon dipercepatkan prosesnya. Ada ramai yg terdesak nk guna brg keperluan baby. Nak beli stock kt kedai2 lain, takut brg redeem da sampai rumah selambak. Rupanya mmg lambat brg nk sampainya aiyoooo 😩

6/10/2021
QueQute
QueQute

Replies to this discussion

Sort by newest first

Sama mcm sy.. Bln7 smpi skg xsmpai2

15/10/2021
Massku
Massku
2 years, 2-month-old Toddler

betul tu.. saya pun sama.. redeem dari bulan 7 skarang dah bulan 10 brang belum sampai..

7/10/2021
nazirah binti rozali
nazirah binti rozali

Sama sis...sy redeem dr bulan 7 haritum xsmpai lagi skg dah bulan 10.. mujur redeem 1 botol head to toe je. Ni nk redeem dah rse takut

6/10/2021
sitizainabAB
sitizainabAB
11-month-old Baby
An error occured, please try again later.
Loading...