Redeem point

Macam mana nak tebus point yang dah collect point.. Dah redeem code semua tu. Tapi macam mana nak claim/tebus/guna point tu untuk dapatkan produk FREE? SEBAB DAH BANYAK COLLECT POINT. SAMPAI SEKARANG XTHU MACAM MANA CARA NAK TEBUS???? HEHE..

16/9/2021
Rifdhi
Rifdhi
14-month-old Baby

Replies to this discussion

Sort by newest first

1. Log masuk ke laman web Drypers Club
2. Masuk ke bahagian "daftar kod baru"
3. Scroll ke bawah akan ada barangan yang boleh ditebus mengikut jumlah mata ganjaran yang ditetapkan.
4. Kita akan dapat email pengesahan tempahan penebusan barangan sejurus selepas berjaya mebebus mata ganjaran.
5. Biasanya saya akan menerima penghantaran lebih kurang 1 hingga 3 minggu bergantung kepada hari kita menebus mata ganjaran.

Selamat mencuba 😊

25/10/2021
NOORAIN TUPANI
NOORAIN TUPANI
1 year, 7-month-old Toddler

Salam
1. Cek kod bercetak warna hitam di bahagian dalam pek lampin selalunya di bahagian tepi pek.
2. Log masuk ke laman web Drypers Club
3. Masuk ke bahagian "daftar kod baru"
4. Scroll ke bawah akan ada barangan yang boleh ditebus mengikut jumlah mata ganjaran yang ditetapkan.
5. Kita akan dapat email pengesahan tempahan penebusan barangan sejurus selepas berjaya mebebus mata ganjaran.
6. Biasanya saya akan menerima penghantaran lebih kurang 1 hingga 3 minggu bergantung kepada hari kita menebus mata ganjaran.

Selamat mencuba 😊

25/10/2021
NOORAIN TUPANI
NOORAIN TUPANI
1 year, 7-month-old Toddler

hi..mcm mna nak dpt reward utk semua points yg dah di redeem ya?

23/10/2021
SYAWAL95
SYAWAL95
9-month-old Baby

sama lah macam mana nak tebus point...makin pening plak..dan makin lama makin susah nak tebus..rasa macam ditipu jee...

21/10/2021
Eika91
Eika91

Saya dah klik link tapi di mana cara untuk penebusan hadiah?

19/10/2021
Rifdhi
Rifdhi
14-month-old Baby

Ntahla pening kan rasa tertipu la

19/10/2021
Latifah ishak
Latifah ishak
3 years, 4-month-old Toddler

Hi,

Terima kasih di atas pertanyaan anda.

Sila semak e-mel anda untuk maklum balas dari kami.

Kelak sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila e-mel ke:

my.drypersbabyclub@vinda.com - untuk pertanyaan berkenaan kelab

my.drypers@vinda.com – untuk pertanyaan berkenaan produk

Yang Ikhlas,
Drypers Baby Club

18/10/2021
Drypers Malaysia
Drypers Malaysia

Saya pun kes sama ni

17/10/2021
Maryam0309
Maryam0309
2 years, 1-month-old Toddler

Hi,

Terima kasih di atas pertanyaan anda.

Sila semak e-mel anda untuk maklum balas dari kami.

Kelak sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila e-mel ke:

my.drypersbabyclub@vinda.com - untuk pertanyaan berkenaan kelab

my.drypers@vinda.com – untuk pertanyaan berkenaan produk

Yang Ikhlas,
Drypers Baby Club

20/9/2021
Drypers Malaysia
Drypers Malaysia
An error occured, please try again later.
Loading...