Kindly be informed that there might be a slight delay in Point Shop and Sample Request delivery due to the MCO situation. We apologize for the inconvenience caused and please be assured that we strive to give the best experience to you as our valued member. For further enquiries, please email us at my.drypersbabyclub@vinda.com.

Thank you for your kind understanding on this and let’s Stay Safe & Stay Home.

 

Redeem

kenapa redeem skrg dah tak ada pampers?????lepas tu kalau redeem mandian kena bayar shipping sendiri pulak..memang tak berbaloi la..baik tak payah nak kumpul point..beli je jenama lain

28/8/2021
anawithlib
anawithlib
3-year-old Toddler

Replies to this discussion

Sort by newest first

Sy pun dah 2bulan xkumpul point. Sedih kecewa. Rm50 baru dpt free shipping lepastu 1voucher je. Baik beli lain je. tukar brand je la mcm ni

16/9/2021
Rose Rose Mawar
Rose Rose Mawar

Memang dah x best....sy ada tebus mandian...dpt kod...bila tebus di website vinda, x boleh pulak...dah emel, tp tiada respon.

16/9/2021
CiciChenta
CiciChenta
2-year-old Toddler

ya betul.. sekarang dah xseronok nak redeem and kumpul point.. makin lama makin menyusahkan orang. sepatutnya bagila kemudahan nak redeem pampers or mandian..ni siap voucher bagai suruh redeem sendiri dkt kedai.. kepada admin drypers, tolong bgtahu dkt bos korang, nak jaga customers and tarik pelanggan bukan mcm ni caranya. jgn smpai dah hilang customer baru nak bukak sikit minda tu.. harap maklong

16/9/2021
Ameratsu
Ameratsu
3 years, 3-month-old Toddler

KAN, KECEWA. DAH LA TAK INFORM DULU . PATUT BG NOTICE SO BOLEH REDEEM PAMPERS DULU.

15/9/2021
n.suriani
n.suriani

Btl..mcm x bersemangat je nk kumpul point skrg..vaucher blh tebus 1 je utk skali pos..klu x cukup jumlah rm50,kena byr duit pos rm7 plk.. Sblm ni seronok dpt mandian 4 botol sekaligus..

15/9/2021
ibuwan81
ibuwan81

Yelah. Kalau mcm ni, baik tak payah kumpul point. Buat penat je.

15/9/2021
Rahida Abdul Wahab
Rahida Abdul Wahab
3 years, 9-month-old Toddler

jenama apa lagi ye yang ada kumpul point? rasa nak tukar jenama lain lah. kumpul point pon tak boleh guna, asyi keluar error je masa nak purchase point. huh!

15/9/2021
Aixa
Aixa
1 year, 10-month-old Toddler

betul ,pampers pon x ada da nk redeem ... x best lgsg !!!! penat je kumpul point ...

14/9/2021
Efazira hamka
Efazira hamka
2 years, 10-month-old Toddler

betul tu..kalau ada 2 voucher layak guna 1 aje..tu pun kena beli barang lebih RM 50..kurang RM 50 bayar shipping RM 7..baik beli dekat luar aje..

11/9/2021
fizriaty
fizriaty

saya nak redeem tapi katanya coupun code tak valid. haih, dulu anak2 beli drypers senang ja nak redeem. Ni anak kecil baru beli la balik drypers sbb boleh collect point. Camni boleh cari alternatif lain kot.

7/9/2021
nur hafifa iswati binti ishak
nur hafifa iswati binti ishak
1 year, 10-month-old Toddler

Betol2.. tak inform pun nak tukar system, bolehla kita clear points yang dahulu...

6/9/2021
kim ivy
kim ivy
2 years, 5-month-old Toddler

Correct 300% :(

6/9/2021
NIZANAIN
NIZANAIN
An error occured, please try again later.
Loading...