Kindly be informed that there might be a slight delay in Point Shop and Sample Request delivery due to the MCO situation. We apologize for the inconvenience caused and please be assured that we strive to give the best experience to you as our valued member. For further enquiries, please email us at my.drypersbabyclub@vinda.com.

Thank you for your kind understanding on this and let’s Stay Safe & Stay Home.

 

Scan barcode

Saya ada beli pampers. Di atasnya minta scan barcode utk dapatkan lebih point. Tapi kat mana saya nak scan ????

19/1/2021
Nur Aniza
Nur Aniza
2 years, 11-month-old Toddler

Replies to this discussion

Sort by newest first

Macam mana nak scan bar code drypers

22/7/2021
Nur safiqah majis
Nur safiqah majis
3 years, 7-month-old Toddler

Saya dah scan barcode, tetap tak boleh.

6/7/2021
NUR FADHILAH BINTI SHAHARUDDIN
NUR FADHILAH BINTI SHAHARUDDIN
4-month-old Baby


Hi, saya ada beli packaging pampers drypers.. dan ada dkt atas pack ni "scan & get more rewards" dan disitu ada barcode... Saya nk scan kt mana dlm page ni?

25/6/2021
nor fatin syuhaida
nor fatin syuhaida
4-month-old Baby

Buka scanner dekat Fon Dan scan barcode itu

24/6/2021
Mogana Priya Kanadasan
Mogana Priya Kanadasan
4-month-old Baby

Samalah

24/6/2021
Sfnjhh
Sfnjhh
2 years, 7-month-old Toddler

Anak saya 11 bulan

15/6/2021
Aqma samsudin
Aqma samsudin
13-month-old Baby


Hi, saya ada beli packaging pampers drypers.. dan ada dkt atas pack ni "scan & get more rewards" dan disitu ada barcode... Saya nk scan kt mana dlm page ni?

12/6/2021
Zainizmawati Azrini
Zainizmawati Azrini
3-month-old Baby

Hi, saya ada beli packaging pampers drypers.. dan ada dkt atas pack ni "scan & get more rewards" dan disitu ada barcode... Saya nk scan kt mana dlm page ni?

7/4/2021
Zarulai
Zarulai
12-month-old Baby

Hi, saya ada beli packaging pampers drypers.. dan ada dkt atas pack ni "scan & get more rewards" dan disitu ada barcode... Saya nk scan kt mana dlm page ni?

20/3/2021
Nadiatul rina
Nadiatul rina
1 year, 9-month-old Toddler

Scan qr code tu, akan bawa ke webpage drypers utk registration

20/3/2021
Mr Adha
Mr Adha
14-month-old Baby

Saya ada code QR Drypers

19/3/2021
Shafiyyah aleena
Shafiyyah aleena
2 years, 9-month-old Toddler

Hi,

Terima kasih di atas pertanyaan anda.

Sila semak e-mel anda untuk maklum balas dari kami.

Kelak sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila e-mel ke:

my.drypersbabyclub@vinda.com - untuk pertanyaan berkenaan kelab

my.drypers@vinda.com – untuk pertanyaan berkenaan produk

Yang Ikhlas,
Drypers Baby Club

20/1/2021
Drypers Malaysia
Drypers Malaysia
An error occured, please try again later.
Loading...