HATI HATI BILA TEBUS.. PENAT DAH..~

Mohon pengguna setia drypers point untuk berhati hati dan berjaga jaga bila tebus point yang dah lama kita kumpul.. mesti dah beribu ribu.. ada yang berpuluh ribu.! Kita ni yang redeem barang kecil tak seberapa pun sampai sekarang tak nampak bayang.. berpuluh puluh emel ke admin..haram jadah nak reply.. Awak bayangkan pulak kalau kita redeem barang yang makan banyak point?? Latest its a trolley bag.. 9000+ kan? Dare to take the risk? Letih & Fed up dah.. Mohon pihak drypers mengambil serius perkara ini memandangkan ramai pengguna setia drypers di Malaysia. Tak cukup staff ke nak handle? Confirm lepas ni aduan ni akan auto reply. So mummy2 semua.. think wisely jgn kena tipu. Peace no war.

4/12/2018
Qiesya
Qiesya
Toddler

Replies to this discussion

Sort by newest first

Hi,

Terima kasih di atas pertanyaan anda.

Sila semak e-mel anda untuk maklum balas dari kami.

Kelak sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila e-mel ke:

my.drypersbabyclub@vinda.com - untuk pertanyaan berkenaan kelab

my.drypers@vinda.com – untuk pertanyaan berkenaan produk

Yang Ikhlas,
Drypers Baby Club

2 h, 44 m ago
Drypers Malaysia
Drypers Malaysia
An error occured, please try again later.
Loading...