Tak ada code untuk register

Hi, selamat pagi, semalam saya beli 2 pek Drypers Touch (saiz L). Ini pembelian kali ke dua. Balik rumah saya buka 1 pek & lepas susun pampers tu saya terbalikkan plastik untuk cari kod untuk kumpul point. Tapi sedihnya saya dah puas belek luar dan dalam plastik tu memang x jumpa apa-apa kod pun. Masa first time beli tu ada dan saya beli lampin pakia buang ni di kedai yang sama. Soalan saya : 1) Kod untuk drypers ni selalu printed dekat bahagian mana?Kalau ikut pek masa pembelian pertama haritu kod printed di bahagian dalam belakang saiz pampers tu. Saya masih simpan gambar kod utk pembelian pertama tu. Yang kedua cari kat tempat yang sama memang x jumpa. Plastik utk pembelian kedua ni saya masih simpan. Selama pakai Wee wee dry tak ada 1 pek pun yang tak ada kod. 2) kalau tak ada kod adakah item ni original? 3) drypers touch ni agak mahal berbanding wee wee dry untuk saiz yang sama so saya nak tahu apa tindakan pihak drypers terhadap hal ni?boleh bagi kod lain utk tambah point ke or dapat point automatik or biar macam tu jer? Masalahnya 1 pek lagi belum buka tapi kalau tak ada juga rugi beli pampers jenis ni, dahla mahal, baik ambil wee wee dry jer. Harap bantu ya, tq..

1/12/2018
Cik May Soffia
Cik May Soffia
2 years, 5-month-old Toddler

Replies to this discussion

Sort by newest first

Hi,

Terima kasih di atas pertanyaan anda.

Sila semak e-mel anda untuk maklum balas dari kami.

Kelak sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila e-mel ke:

my.drypersbabyclub@vinda.com - untuk pertanyaan berkenaan kelab

my.drypers@vinda.com – untuk pertanyaan berkenaan produk

Yang Ikhlas,
Drypers Baby Club

13/12/2018
Drypers Malaysia
Drypers Malaysia
An error occured, please try again later.
Loading...