BARANG “OUT OF STOCK”

Barang mandian semua OUT OF STOCK😱😱 Rasanya dah berbulan-bulan saya cuba redeem barang mandian tp tak penah restock ke apa. Point banyak pun tk guna sebab all item pun tk de stok.

16/11/2018
ZilahOmar
ZilahOmar
2 years, 7-month-old Toddler

Replies to this discussion

Sort by newest first

Hi,

Terima kasih di atas pertanyaan anda.

Sila semak e-mel anda untuk maklum balas dari kami.

Kelak sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila e-mel ke:

my.drypersbabyclub@vinda.com - untuk pertanyaan berkenaan kelab

my.drypers@vinda.com – untuk pertanyaan berkenaan produk

Yang Ikhlas,
Drypers Baby Club

19/11/2018
Drypers Malaysia
Drypers Malaysia

sya pon sama....dah byk kali sya cuba nak redeem body shower ni tp manjang out of stock....baik remove jer dari lost klau mmg tak intend to restock sbb mmg dah berbulan tak restock....

16/11/2018
maxell68
maxell68
An error occured, please try again later.
Loading...