BARANG ASYIK OUT OF STOCK!!!

HARI-HARI SAYA CHECK POINT SHOP TAPI HARI2 BARANG OUT OF STOCK!! MEMANG DAH X RESTOCK KE??...UMUR ANAK SEMAKIN MENINGKAT N POINT AKAN EXPIRED...

7/11/2018
FAATHIR
FAATHIR
3 years, 7-month-old Toddler

Replies to this discussion

Sort by newest first

Hi,

Terima kasih di atas pertanyaan anda.

Sila semak e-mel anda untuk maklum balas dari kami.

Kelak sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila e-mel ke:

my.drypersbabyclub@vinda.com - untuk pertanyaan berkenaan kelab

my.drypers@vinda.com – untuk pertanyaan berkenaan produk

Yang Ikhlas,
Drypers Baby Club

12/11/2018
Drypers Malaysia
Drypers Malaysia

ehhhh...samalah masalah kita mak2 sekalian.! panas pulak hati kita neyh tau... dah tahu benda tu xder stock.. kau highlight kan laa.. dulu pandai pulak tepek simbol out of stock.

pastu harap tukar lah kepada mainan berbentuk yang lain.. kadang tu tgok asalnya toys tu daripada pembelian pampers yang dah memang FREE.. aikkk boleh pulak dia jual balik mainan yang free tu dalam bentuk tebus point.
xfahamlah kita.

sudahnya mereputlah toys tu utk di redeem oleh mereka2 yang x mahukannya.
hargai pengguna setia drypers..bukan rugi pun. malah makin bertambah adalah.
aptb.

9/11/2018
Qiesya
Qiesya

Dia nak suruh mainan merepek tu habis dulu baru diorg restock yg lain kot. Sape nak redeem mainan. Huhu.

9/11/2018
Mieyl
Mieyl
9-month-old Baby

sama juga la sis .. anak sy dah besar tak kan nak redeem benda merepek2 pulak .. tiap kali nak redeem mandian mesti out of stock .. tiap2 pagi sy try memang akan out of stock ..

8/11/2018
mama ayyan
mama ayyan
3 years, 5-month-old Toddler

Samalah. Dh nk dekat sebulan asyik out of stock. Dhla point makin tinggi. Dulu redeem pampers baru 850point, sekarang dh 1100point. Please do something drypers. Kita setia pada drypers sbb point je, kalau tak, dah lama tukar brand lain.

8/11/2018
Ct suziela ahmad
Ct suziela ahmad
1 year, 7-month-old Toddler

samalah sis, drypers hantar email kata akan restock setiap pagi isnin, minggu ni saya memanjang dok tunggu depan pc nak reedem mandian out of stock plak. lepas tu. sebelum ni drypers tulis tulisan merah klau brg out of stock tapi tak ada plak tulisan tu.

8/11/2018
mizzrina
mizzrina
2 years, 9-month-old Toddler
An error occured, please try again later.
Loading...